Företagsinfo

Stockholms Simskola AB
Kungsklippan 18 A BV
112 25 Stockholm
Stockholms län
ORG.NR: 556251-5519


 

Om Oss

Ett av Sveriges ledande babysim & simskolor. Stockholms Simskola AB startade sin babysim verksamhet 1992. Sedan starten av vår verksamhet 1992 har antalet badande ökat hela tiden.

 

Vi håller oss ständigt uppdaterade och har välutbildade instruktörer. Stockholms Simskola arbetar efter väl utarbetade kursplaner där allt från babysim till hjärt & lungräddning erbjuds. Vi har även instruktörsutbildningar i babysim och småbarnssim.

 

Eftersom våra kunder inte ville lämna oss efter att de slutfört våra grundkurser utarbetade vi fortsättande kurser för äldre samt mer simkunniga barn. Idag erbjuds därför även Simskola 1-3 år, 3-5 år och 4 år och uppåt.

 

Vårt mål är att barn och föräldrar på ett lekfullt och roligt sätt utvecklar sina färdigheter i vattnet. Från oss får alla med sig kunskap för resten av livet!

Viktigt

Lite bra att veta innan ni bokar och kommer till oss

Avbokning måste ske skriftligen till oss senast två veckor före kursstart, annars debiteras hel avgift.

Ingång från gatuplan, inga trappor. Barnvagnar parkeras i entrén (inomhus). Bra att tänka på: Alla vuxna och stora barn duschar alltid innan bad men ni behöver inte duscha de allra minsta barnen.

Tag med badkläder, handdukar till er och barnet samt tvål/schampo.

Alla blöjbarn (mellan ca 0-2 år) måste använda en speciell badbyxa (babysimbyxa) eller engångsbadblöja som håller tätt, den skyddar bassängen från obehagliga överraskningar. Barnet har på sig en badbyxa i vattnet på babysimmet, ingen blöja. Byxan skall sitta åt runt ben och mage och den skall inte vara större än nödvändigt. Om barnet skulle bajsa i vattnet måste badbyxan kunna hålla kvar detta.

Badbyxan finns till försäljning hos oss men vi tar ej kort. Babysimbyxan finns också i en del välsorterade babybutiker. Halkrisken är stor så gå försiktigt och spring aldrig även om ni är sena till er lektion. Tänk på att ni bär på det bästa ni har. De barn som har börjat gå kan med fördel använda halksockor.
Tänk på att ni ska vara ombytta och klara på er bokade badtid. Vi kan inte invänta någon som är försenad. Det är viktigt att ni inte går ner i bassängen innan kursledaren avslutat eventuellt pågående grupp, vi går ner tillsammans efter upprop och genomgång.

Tag med eget hänglås. Under Simskola 1-5 år är det en förälder med i vattnet. Den andra föräldern är självklart välkommen att vara med och titta på kanten. Under babysimmet går det bra att vara med bägge föräldrarna (Gäller babysim steg 1-4).

Är ni sjuka behöver ni inte ringa och meddela oss detta. Ledaren prickar av på deltagarlistan vid upprop inför varje bad tillfälle och ser där vilka som inte deltagit. Vid sjukdom får ni simma igen missade tillfällen under kursens gång.

Företaget innehar F-skattsedel

Org.nr: 556251-5519 Varmt välkomna till oss!

Faq


Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna

Barnet har på sig en babysimbyxa (som finns att köpa hos oss) eller en engångsbadblöja så länge de är blöjbarn (ca 0-2 år). Sen får de använda vanliga badkläder.
Ja, båda är välkomna under babysimmets alla steg. Men i simskolorna 1-3 år, 3-5 år samt 4 år vill vi bara att en vuxen deltar i bassängen
Nej, endast de barn och föräldrar som vill och känner sig redo får vägledning i hur man går tillväga när man dyker med barnet.
Man behöver INTE meddela oss om man inte kan komma. Vi har särskilda tider som ni får ta igen missade lektioner på.
Inga problem. Du kan ta igen missade kurstillfällen.

Hoppar du på tidigt i kursen så hjälper vi dig med att se vilken dag och tid du kan ta igen ett kurstillfälle på. Maila eller ring oss så hjälper vi dig!

Nej, ni får alla genomgångar även ev missade lektioners övningar på era ordinarie lektioner. Sen tar ni igen själva badtillfället på ta igen badtiderna.
Gå till läkaren med barnet, återkom sedan till oss med läkarintyg, så hjälper vi er att få ett tillgodokvitto på de lektioner ni inte fått delta i. Tillgodokvittot kan ni använda även när barnet blivit äldre.
Klippkortet gäller på följande klasser; all yoga, funktionell träning och allmänhetens bad.

För dessa klasser gäller drop-in, dvs de är inte bokningsbara i vårt system.

Du kan välja att betala ditt klippkort på vår webbplats alternativt hos oss (då gäller swish eller kontanter).

Betalar du via webbsidan, visa upp ditt ordernummer vid ditt besök hos oss. Klippkortet är fysiskt och det får du vid ditt första besök hos oss.

Villkor & Betalning

Betalning -samt Allmäna Villkor.

  • På denna webbplats kan du betala med alla stora betalkort.
  • Vi tar inte kort i lokalen
  • I lokalen kan du betala med kontanter och Swish
  • Denna sida är SSL-certifierad och får enligt lag hantera känsliga uppgifter enligt PUL.
  • Din personuppgfiter samt e-post delas inte till tredjepart.

OM OSS

Ett av Sveriges ledande babysim & simskolor.Stockholms Simskola AB startade sin babysim verksamhet 1992. Sedan starten av vår verksamhet 1992 har antalet badande ökat hela tiden.

AKTIVITETER

ADRESS

SÖDRA AGNEGATAN 20
112 21 STOCKHOLM
TEL: 076-250 86 51
SVERIGE
E-POST